Menu

Topic-icon Analytics

  • Jagger
  • Jagger's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
3 weeks 19 hours ago #9208 by Jagger
Analytics was created by Jagger
Hi,
I have purchased an analytics and control center for the site and it is not working. I should have the settings correct.
Master site is:
www.ppc-seo.cz/
and installed package:
com_securitycheckpro_control_center-2.3.1
plg_securitycheckprocontrolcenter_connect-1_0_2

In the settings I have:
Analytics enable

The pages you are watching are, for example:
www.abapodlahy.cz/
and installed packages
com_securitycheckpro-3.5.0
plg_securitycheckprocontrolcenter_connect-1_0_2
com_securitycheckpro_analytics-1.0.1

I have set in the settings:
Enable analytics - yes
Website code BOEKo55h0 (generated 9 digits)
Exclude backend - no
Time to refresh pages - 5

But no crawl data is displayed.
In the cookies on the website I have:
SCPAnalytics
SCPInfoMessage

Thank you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 19 hours ago #9209 by Jose
Replied by Jose on topic Analytics
Hi Jagger,

Thank you very much for your confidence in my extensions.

Does the site contacts with control center to report the other functions (outdated extensions, status)? Did you enable analytics from there, didn't you? You must be sure that the 'do not track' feature is not enabled in the browser or no data will be sent. You can get more info about how analytics work here: ccdocs.securitycheckextensions.com/contr...ebsite/seo/analytics

If after checking all of that it doesn't work I will need access to both sites. In that case please, send me administrative credentials to access to backend (use the email from which you receive forum notifications).

Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.072 seconds
Powered by Kunena Forum

Login or Sign In