Menu

Topic-icon Cant connect to website using control center

  • tilatam
  • tilatam's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
2 months 5 days ago #9115 by tilatam
Hello

First time using this tool, so far everything good but when i try to connect to a website just to get the website info   from the control center on the log i get this:

RESPONSE: Error 0 Could not resolve host: https 

Both websites are even on the same server, both are joomla 3.10 and of course the website is online. So where should i look for problems?
I can modify php.ini files in case its an issue of memory but i dont think is that.

Regards.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 5 days ago #9116 by Jose
Hi tilatam,

Thank you very much for your confidence in my extensions!

Please, try the following: edit the site's name and remove the https. The control center will determine the protocol, so you have to put only the name.

Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • tilatam
  • tilatam's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
2 months 5 days ago #9117 by tilatam
Replied by tilatam on topic Cant connect to website using control center
Yes that did it now its connected. Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 5 days ago #9118 by Jose
Great! :)

Regards,
Jose

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.065 seconds
Powered by Kunena Forum

Login or Sign In