Status Error

  • chrishall57
  • Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
More
1 month 2 weeks ago #9980 by chrishall57
Replied by chrishall57 on topic Status Error
Don't think I've done anything as far as I know. I can only pin the start of the issue as when SCCCPro was updated.

Let me know if you want access to the Control Centre site.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago - 1 month 2 weeks ago #9981 by Jose
Replied by Jose on topic Status Error
Nothing important has been changed in this version; I mainly reorganized the files.

​​​​​ And take note that the process is working fine; the control center sends the task to the client and that one accomplish it. It's when it tries to connect back to the server to send the info when we get the 406 error and that's why you get the "can't connect" message in all your sites.

Yes, send me credentials to access to backend and also FTP for the site with control center.

Regards,
Jose
Last edit: 1 month 2 weeks ago by Jose.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • chrishall57
  • Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
More
1 month 2 weeks ago #9982 by chrishall57
Replied by chrishall57 on topic Status Error
This message contains secure information

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago #9983 by Jose
Replied by Jose on topic Status Error
Hi Chris,

Yes, I need the ftp credentials.

Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • chrishall57
  • Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
More
1 month 2 weeks ago #9992 by chrishall57
Replied by chrishall57 on topic Status Error
This message contains secure information

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago #9993 by Jose
Replied by Jose on topic Status Error
Hi Chris,

I know what's happening: your site is protected by Cloudflare and it doesn't allow connections without an empty user-agent. The reply send by managed websites doesn't have one, so we got the 406 error. This also happens with the plugin to check it sites are offline.

I have added the changes to Securitycheck Pro and Control Center and shared with you the drive link. Please, download and install those modified versions.

Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.222 seconds