Menu

Topic-icon Remote updates, installation and style issues

  • assocyate
  • assocyate's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
1 month 1 week ago - 1 month 1 week ago #8701 by assocyate
I have tested Control Center on the newly created Joomla instance 3.9.27 with a couple of testing clients. All, have securitycheck pro installed. I am able to add all clients and refresh is retrieving a proper information back in a control center. I have however 2 issues concerning the remote updates and installations:    1. Updates - they don't show in a client despite that client logs show that they were sent to a Control Center.    2. I attempted to install/update a plugin on the clients by using a bulk task option --> upload        a. Control Center log: "Error uploading and installing the extension"        b. Client logs: "Unable to find install package". The url package is correct pointing to a Control Center and this package is available for a download from that place.        Please see the attached a client log.        I have also some issues with a broken style on Manage Websites page. Please check the attached screenshots.
Attachments:
Last edit: 1 month 1 week ago by Jose. Reason: Avoid information disclosure

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • assocyate
  • assocyate's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
1 month 1 week ago #8702 by assocyate
Replied by assocyate on topic Remote updates, installation and style issues
Sorry, I realized that I did wrong at point 2b. I tried install a wrong package. I re-retested it and works actually fine.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • assocyate
  • assocyate's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
1 month 1 week ago #8703 by assocyate
Replied by assocyate on topic Remote updates, installation and style issues
Well, it seems that my style issues are gone too. I am not sure why I had them at the first place.
Only outstanding problem is with the updates not showing in Control Center.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #8704 by Jose
Hi assocyate,

Well, it seems that my style issues are gone too. I am not sure why I had them at the first place.

Did you have the previous version installed? I changed everything in 2.0 version and maybe it's a cache issue.

Only outstanding problem is with the updates not showing in Control Center.

This is quite odd.  Can I get access to both sites (Control Center and managed website) to check what's happening?

Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.067 seconds
Powered by Kunena Forum

Login or Sign In