Menu

Topic-icon Odd Display and Hang in SCPpro in Chrome

  • hkelley@aspergantis.com
  • hkelley@aspergantis.com's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
1 week 3 days ago #6767 by hkelley@aspergantis.com
Replied by hkelley@aspergantis.com on topic Odd Display and Hang in SCPpro in Chrome
Here are some new actions to consider:
I have re-installed Chrome using the latest version (same as yours) and there was no difference with the new installation, i.e., it produces the error depicted in my previous attachment.
Using Chrome I get the same error on four different Joomla sites using two different desktop/laptop machines. Those four sites are running Joomla 3.9.5.
However, I have one site still running Joomla 3.7.5 and it does not produce the error using Chrome. It performs in all respects as it should.
The error is produced whether I select SCP from the main Components menu pull down or from the Control Panel SCP Pro Info Module.
I will examine the console report in the morning (U.S. time) and let you know what I see.
Howard

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 3 days ago #6768 by Jose
Replied by Jose on topic Odd Display and Hang in SCPpro in Chrome
Ok Howard,

You can also send me administrative credentials to any of those sites and I will check what's happening.

Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.103 seconds
Powered by Kunena Forum

Login or Sign In