Menu

Topic-icon Securitycheck Pro side Menu disappers

  • Autumnfire
  • Autumnfire's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 1 week ago #7444 by Autumnfire
Securitycheck Pro side Menu disappers was created by Autumnfire
When I hover over the left hand side main Securitycheck Pro menu the item disappear.
The menu turns from black to white and I have to use the Joomla Component/ Securitycheck Pro to get it back.
Joomla 3.9 Php 5.6.40 Database 5.6.45

Any idea of a fix?

Scott

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #7445 by Jose
Replied by Jose on topic Securitycheck Pro side Menu disappers
Hi Scott,

Please, read this forum entry and tell me if it works.

Regards,
Jose
The following user(s) said Thank You: Autumnfire

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • jennyhowe@blueyonder.co.uk
  • jennyhowe@blueyonder.co.uk's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 month 2 weeks ago #7594 by jennyhowe@blueyonder.co.uk
Replied by jennyhowe@blueyonder.co.uk on topic Securitycheck Pro side Menu disappers
I have the same menu disappearing issue and the Geo block screen is blank.
I can't see a plugin to enable 'scroll to top'.
Are there any other options I could try to solve this problem?
Thanks
Jenny

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago #7595 by Jose
Replied by Jose on topic Securitycheck Pro side Menu disappers
Hi Jenny,

Is there any other plugin loaded in backend adding some extra content, like a caché cleaner or something like that?

If not please send me administrative credentials to access the backend and I will check it tomorrow. Use the email from which you receive forum notifications.

Regards,
Jose
The following user(s) said Thank You: ehostsolution

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago #7598 by Jose
Replied by Jose on topic Securitycheck Pro side Menu disappers
For public knowledge:

I have found the reason: the jsn poweradmin bar (JSN PowerADMIN -> Configuration) is causing the issue. After disabling it everything works fine.


Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.083 seconds
Powered by Kunena Forum

Login or Sign In