Menu

Topic-icon After update to 3.1.10 my site not working

  • max555
  • max555's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 2 weeks ago #7405 by max555
After update nobody working on my site. everything is blocked

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 2 weeks ago #7406 by Jose
Hi max555,

Do you get the ''The webmaster has forbidden..." message? What's the URL of the website?

Regards,
Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • max555
  • max555's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 2 weeks ago - 3 months 2 weeks ago #7407 by max555
Replied by max555 on topic After update to 3.1.10 my site not working
www.maremmainfesta.it
if i login in frontend for create an event the website generate The webmaster has forbidden...
Attachments:
Last edit: 3 months 2 weeks ago by max555. Reason: Add Image

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 2 weeks ago #7408 by Jose
Are you also logged into backend with the same account?

In this version you can configure when the 'session hijack' protection is applied; go to Waf configuration -> user session protection and set this option to "Ip AND user-agent". Tell me if It works please.

Regards,
Jose
The following user(s) said Thank You: max555

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.141 seconds
Powered by Kunena Forum

Login or Sign In